top of page

Σουβλακομηχανή για κοπή φόρμας

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιαν 2023











Εξολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για την βιομηχανία τροφίμων η μηχανή διαθέτει όλες τις δικλείδες ασφαλείας για την αποφυγή εργατικών ατυχημάτων, το αξιοσημείωτο με αυτή την συγκεκριμένη μηχανή είναι ότι κατά την εκκίνηση της μπορεί να εντοπίσει βλάβες από μόνη της.





Ψαλιδωτά μαχαίρια


Η εταιρεία BMM επινόησε και κατασκεύασε μία σειρά από μαχαίρια τα οποία δεν παλινδρομούν όπως οι άλλες μηχανές που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια.




Η εταιρεία BMM έχεις σκεφτεί και τον τρόπο πλυσίματος του συγκεκριμένου μηχανήματος με αποτέλεσμα να μην έχει τυφλά σημεία για το σωστότερο πλύσιμο της μηχανής, διαθέτει και ένα καπάκι στο πίσω μέρος το οποίο είναι ανοιγόμενο και συγκρατείται με ένα υδραυλικό εμβόλιο ανοξείδωτο για να μπορέσουμε να πλύνουμε σωστά όλα τα σημεία. Ακριβώς κάτω από τα μαχαίρια η μηχανή είναι επικίνδυνες για να μπορούν να φεύγουν τα νερά.


Οθόνη αφής 10" για το χειρισμό της


Μια τεράστια οθόνη 10" στο μπροστινό μέρος έχει τοποθετηθεί για τον εύκολο χειρισμό και εντοπισμό πιθανόν βλαβών. Υπάρχουνε παντού ασφαλή ρεύματα για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας και όπως ορίζει ο νόμος της ευρωπαϊκής ένωσης CE.

Επαγωγικά περιμετρικά της μηχανής.


Αν δεν έχουν κλείσει όλα τα καπάκια η μηχανή δεν θα ξεκινήσει να κάνει τον κύκλο της. Αυτό μας το δείχνει και μπροστά η οθόνη ότι κάτι δεν έχει κουμπώσει σωστά ώστε να ξεκινήσει η μηχανή

Η συγκεκριμένη μηχανή την κατασκεύασε η εταιρεία στη συνέχεια της προηγούμενης μηχανής η οποία καρφώνει σε νωπή φόρμα τα καλαμάκια, Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να αγοράσει και τα δύο μηχανήματα αφού πλέον μπορεί να επιλέξει ή στο τρύπημα και κάρφωμα ή στην κοπή της φόρμας. Χωρίς αυτό να του απαγορεύει και στην αγορά των δύο μηχανημάτων.


Περιστροφή φόρμας αυτόματα


Η μηχανή έχει τη δυνατότητα να περιστρέψει αυτόματα την φόρμα και στις δύο μεριές ώστε να κοπεί σωστά. Αυτό έχει το πλεονέκτημα την πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή για την αποφυγή του ανθρώπινο λάθους. Σαφώς τα μηχανήματα της εταιρίας μας δεν τα γνωρίζουν όλοι με αποτέλεσμα να διστάσουν την αγορά αυτών όμως αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα μπορεί να γίνει επίδειξη για την ικανότητα και παραγωγικότητα των μηχανημάτων μας.

71 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page