Σουβλακομηχανή για κοπή φόρμας

Έγινε ενημέρωση: πριν από 5 ημέρες

Δεν χρειάζεται να παγώσουμε την φόρμα για να την κόψουμε αφού η συγκεκριμένη μηχανή μπορεί πλέον να την κόψει με το ολοκαίνουργιο σύστημα των ψαλιδωτών μαχαιριών

Εξολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για την βιομηχανία τροφίμων η μηχανή διαθέτει όλες τις δικλείδες ασφαλείας για την αποφυγή εργατικών ατυχημάτων, το αξιοσημείωτο με αυτή την συγκεκριμένη μηχανή είναι ότι κατά την εκκίνηση της μπορεί να εντοπίσει βλάβες από μόνη της.

Ψαλιδωτά μαχαίρια


Η εταιρεία BMM επινόησε και κατασκεύασε μία σειρά από μαχαίρια τα οποία δεν παλινδρομούν όπως οι άλλες μηχανές που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια.
Η εταιρεία BMM έχεις σκεφτεί και τον τρόπο πλυσίματος του συγκεκριμένου μηχανήματος με αποτέλεσμα να μην έχει τυφλά σημεία για το σωστότερο πλύσιμο της μηχανής, διαθέτει και ένα καπάκι στο πίσω μέρος το οποίο είναι ανοιγόμενο και συγκρατείται με ένα υδραυλικό εμβόλιο ανοξείδωτο για να μπορέσουμε να πλύνουμε σωστά όλα τα σημεία. Ακριβώς κάτω από τα μαχαίρια η μηχανή είναι επικίνδυνες για να μπορούν να φεύγουν τα νερά.


Οθόνη αφής 10" για το χειρισμό της


Μια τεράστια οθόνη 10" στο μπροστινό μέρος έχει τοποθετηθεί για τον εύκολο χειρισμό και εντοπισμό πιθανόν βλαβών. Υπάρχουνε παντού ασφαλή ρεύματα για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας και όπως ορίζει ο νόμος της ευρωπαϊκής ένωσης CE.

Επαγωγικά περιμετρικά της μηχανής.


Αν δεν έχουν κλείσει όλα τα καπάκια η μηχανή δεν θα ξεκινήσει να κάνει τον κύκλο της. Αυτό μας το δείχνει και μπροστά η οθόνη ότι κάτι δεν έχει κουμπώσει σωστά ώστε να ξεκινήσει η μηχανή

Blogging gives your site a voice, so let your business’ personality shine through. Are you a creative agency? Go wild with original blog posts about recent projects, cool inspirational ideas, or what your company culture is like. Add images, and videos to really spice it up, and pepper it with slang to keep readers interested. Are you a programmer? Stay on the more technical side by offering weekly tips, tricks, and hacks that show off your knowledge of the industry. No matter what type of business you have, one thing is for sure - blogging gives your business the opportunity to be heard in a way in a different and unconventional way.


Get Inspired


To keep up with all things Wix, including website building tips and interesting articles, head over to the Wix Blog. You may even find yourself inspired to start crafting your own blog, adding unique content, and stunning images and videos. Start creating your own blog now. Good luck!

8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

3D Printing 101