Μια καινούργια συνεργασία από μία εταιρεία η οποία προέρχεται από την Ιαπωνία και κατασκευάζει μηχανήματα για κοπή νωπού κρέατος χωρίς κόκαλο
Μετά την έκθεση παρουσιάσαμε τα συγκεκριμένα μηχανήματα σε ένα εργοστάσιο βιομηχανίας κρέατος.
Τα συγκεκριμένα μηχανήματα τα μοναδικά αναλώσιμα που έχουν είναι μόνο η πριονοκορδέλα του.
Εδώ βλέπουμε κοπή καπνιστό χοιρίνο σε πάχος 1mm έως 2mm,
Κοπή μανσέτας σε μερίδες των 10mm
Κόψαμε παστουρμα σε πάχος 1mm-2mm-4mm
Φιλετάραμε μπούτι χοιρινό
Πανσέτα χοιρινή
Μοσχάρι
Εκτός από κρέατα στις δοκιμές μας κάναμε και σολωμό ψάρι το οποίο αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό σε πάχος 0.5mm-1mm-2mm-3mm
Comments